Blog

Preberite naše spletne članke

Plezalni Tabor v Kotečniku 2024


24 Jun 2024

V začetku poletja smo za mladino iz AK Črna organizirali nepozabni plezalni tabor v Kotečniku.

Že prvi dan, ko smo se zbrali, smo začutili vznemirjenje v zraku. Naš urnik je bil preprost, a poln dogodivščin – podnevi smo plezali, zvečer pa smo zganjali vragolije in se smejali do solz.

Vsako jutro nas je Albina razvajala z okusnimi zajtrki, ki so nam dali energijo za dolge ure plezanja po stenah Kotečnika. Po napornem dnevu smo se vračali v tabor, kjer nas je Albina že čakala s slastnimi večerjami. Hrana je bila odlična in nas je vedno nasitila in pripravila na večerne norčije.Zvečer smo kurili ogenj in ob njem pripovedovali zgodbe, se smejali in peli.

Ena izmed najljubših dejavnosti poleg plezanja,  je bilo skrivanje zaklada, pri čemer smo se preizkusili v spretnosti in iznajdljivosti. Brez telefona smo se povsem povezali z naravo in med seboj, kar nam je dalo občutek svobode in sproščenosti.

Tri dni smo preživeli zunaj, pod milim nebom, in vsak trenutek je bil neprecenljiv. Bili smo utrujeni, a srečni, napolnjeni z novimi izkušnjami in prijateljstvi. Ko je tabor prišel h koncu, smo si obljubili, da se bomo naslednje leto spet vrnili in ponovili to čudovito dogodivščino.

Komentiraj

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja